Sociale zekerheid

De ontwikkelingen in de sociale zekerheid gaan erg snel. Kunt u het nog volgen? Door de zorg voor het sociale vangnet steeds meer aan de markt over te laten, zijn de ontwikkelingen in sociaal verzekeringsland mede als gevolg hiervan zodanig gecompliceerd geworden dat het voor ondernemers en werknemers in Nederland haast niet meer mogelijk is om deze ontwikkelingen nog te volgen. Of u het nu leuk vindt of niet: u krijgt steeds meer te maken met sociale verzekeringen. Is de opgelegde administratieve boete terecht? Hoe houd ik mijn ziekteverzuim laag? Wat moet ik doen met mijn arbeidsongeschikte werknemer? Welke subsidies kan ik krijgen als ik een (gedeeltelijk) arbeidsgehandicapte werknemer in dienst neem/houd? Dit zijn vragen waar wij dagelijks actie op ondernemen en voor u een oplossing bij zoeken.
Gezond Ondernemen is een onafhankelijk adviesbureau, onder andere gespecialiseerd in het oplossen van problemen en beantwoorden van vragen op het gebied van de sociale zekerheid.

Om de ondernemers en werknemers in de wirwar van de sociale zekerheid ter wille te zijn, volgen en analyseren wij de politieke besluitvorming en de maatschappelijke ontwikkelingen op het terrein van de sociale wetgeving nauwgezet. Wij beschikken over een deskundig team dat jarenlange ervaring en kennis heeft opgebouwd op het terrein van de sociale zekerheid. Wanneer u op een snelle, tijdige manier een correct antwoord wenst op vragen over de sociale zekerheid belt u met onze helpdesk.

Enkele voorbeelden van de terreinen waar wij ons dagelijks mee bezig houden: arbeidsrecht, sociale wetgeving, bezwaarschriften UWV en/of Belastingdienst, ontslagzaken, subsidies, etc.

Wij werken met verschillende vormen van dienstverlening voor verschillende doelgroepen. Werkgevers- en werknemersorganisaties, sectoren, branche-organisaties en ook individuele ondernemingen kunnen bij ons terecht.

Wij onderscheiden ons door een onafhankelijke, klantgerichte benadering en een uitstekende service!