Onze diensten

Steeds meer ondernemers in het MKB kiezen voor een vorm van arbozorg die precies is afgestemd op hun wensen. Ondernemers hebben vaak geen tijd en geen zin om zich te verdiepen in allerlei ingewikkelde regelingen, maar willen wel de regie in handen houden. Daarom zorgen wij voor meer service met minder rompslomp. Uw arbozaken worden bij ons perfect geregeld. U weet precies waar u aan toe bent via één aanspreekpunt.

Welke vorm van arbodienstverlening het best bij u past, kunnen en willen wij op voorhand niet zeggen. Alles is mogelijk, van totaalpakket (all-in) tot een verrichtingencontract (per verrichting betalen). U dient wel te voldoen aan bepaalde (minimale) wettelijke verplichtingen. Wij kunnen u tevens ondersteunen bij de uitvoering van uw huidige (lopende) contract met uw arbodienst. Bijvoorbeeld in de vorm van casemanagement.

Een goed werkend arbo- en (ziekte)verzuimbeleid, toegespitst op uw onderneming, betekent voor de ondernemer geld besparen, draagt bij in de zekerheid van continuïteit van het bedrijf en tot tevreden en gemotiveerd (nieuw) personeel.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij dit alles samen met u inventariseren om te komen tot een oplossing die bij u past!